Ciudadanos cancel·la a última hora l’entrevista obligada per la JEC a TV3, Catalunya Ràdio i el 324

JEC força entrevistes a partits unionistesQue a l’estat espanyol la llibertat és una entelèquia es posa de manifest avui una vegada més quan la Junta Electoral obliga als mitjans públics a donar temps extra en hora punta als candidats dels partits unionistes. Una veritable vergonya només pròpia d’una dictadura, però totes les burdes maniobres espanyoles no impediran la victòria de l’independentisme, segurament les entrevistes augmentaran el nombre de votants a favor de la independència.

De moment només Ciudadanos havia acceptat  la proposta de la CCMA i la cap de llista del partit, Inés Arrimadas, serà entrevistada a les quatre de la tarda durant mitja hora en directe. L’entrevista s’havia d’emetre simultàniament per TV3, Catalunya Ràdio i el 324, però a darrera hora al partit de Rivera li ha agafat por i l’ha cancel·lada.

La resta de partits de moment no han contestat a la proposta, però la programació es manté tancada entre les 15:42 i les 18:35 per “entrevistes electorals”. Ara estar per veure si a socialistes, Catalunya Sí que es Pot i UDC no els hi caurà la cara de vergonya per forçar als mitjans públics catalans a concedir-los propaganda extra en detriment de la resta de partits.

Els Serveis Informatius de la CCMA s’han tornat a posar en contacte amb els representants de les candidatures que encara no han contestat per comunicar-los les característiques de les entrevistes, els horaris previstos, i demanar-los que designin un representant per a participar-hi.

Després que la Junta Electoral obligués a La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a compensar els partits que no van assistir a la Via Lliure per la Diada: PSC, PP, Ciudadanos , Catalunya Sí que Es Pot, UDC, la Corporació va fer una oferta als cinc partits per concedir-los un espai d’entrevistes, aquest diumenge.

Davant la demanada d’alguns que qüestionaven el format de la proposta, la Corporació els ha recordat que no es possible la negociació, i que l’espai proposat s’ajusta de forma estricta a les condicions establertes a l’acord de la JEC, que no preveu que les mesures compensatòries hagin de ser negociades i consensuades entre la CCMA i les candidatures, sinó que han de ser ofertes” a les candidatures.

.