Carmena com el PP: Qualifica d’il·legal el referèndum de l ‘1-O

Carmena

Ahir durant l’acte de presentació del llibre Empantanados, de l’exdiputat  de Catalunya Sí Que es pot, Joan Coscubiela, a la seu de CCOO de Madrid, l’alcaldessa madrilenya, Manuela Carmena, va afirmar que l’1-O no va ser un dia de mobilització. Va ser el dia d’un referèndum il·legal. Cal dir les coses pel seu nom. Així ho ha publicat en una piulada el director de l’editorial Península, Ramon Perelló, que era present a la taula al costat de Carmena, Coscubiela i d’Unai Sordo, secretari general de CCOO.

Manuela Carmena va utilitzar per referir-se a l’1-O paraules i expressions que habitualment usen Ciutadans o el PP.

Carmena va lloar el discurs de Coscubiela del 8 de setembre del 2017  en que va atacar els grups independentistes acusant-los de no respectar el dret dels que “pensen diferent” per per haver tramitat la llei de referèndum de l’unica forma que es podia davant les pressions i amenaces del govern espanyol, i que aixecar els aplaudiments de la bancada de Ciudadanos i del PP-

Carmena va dir que “és una cosa electrificant escoltar alguna cosa que és imprescindible que algú ho digués, i així va ser el discurs de Coscubiela aquell dia al Parlament, una persona que m’inspira admiració i interès”, ha indicat. L’alcaldessa també ha al·ludit a la situació política que viu Catalunya: “La comunitat política no es comunica amb la ciutadania i això és el que ha provocat un trencament en la societat”, va afegir.