Carta oberta del coronel Martínez Inglés a Artur Mas. “El goven de Rajoy és un adversari feble si es vol lluitar contra ell”

Martínez InglésEl coronel retirat, Amadeo Martínez Inglés, conegut per la seves denúncies de la corrupció de la monarquia espanyola, per les que va ser sancionat per l’Audiència Nacional l’abril de 2012, i que ha donat suport al dret de Catalunya a l’autodeterminació, ha fet pública una carta oberta adreçada al president català Artur Mas.

En el seu escrit, que publica Canarias Semanal, Martínez Inglés, després de mostrar el seu respecte i consideració per la actuació de Mas “en un moment tant difícil”, li diu en relació a les declaracions del president català en les que va afirmar que el Govern d’Espanya és dur de pelar, fort i poderós, i l’únic adversari de Catalunya, que està totalment d’acord amb això últim, però per res amb l’anterior.

Martínez Ingles creu que “no és en absolut cert que el Govern ultradretà i amb majoria absoluta al Parlament del senyor Rajoy sigui fort, poderós i dur de pelar. D’això, res de res. No ens equivoquem. És un Govern feble, enrocat en els seus errors, espantat, sense cap confiança en les seves decisions i l’atzar de qualsevol adversari que vulgui, de veritat, lluitar contra ell”, opina el coronel.

I segueix dient que el govern espanyol “està dirigit per un cregut cacic de poble que en els últims temps camina com un legionari de Millán Astray, que fuig de la premsa i, per tant, dels ciutadans i que està convençut que acaba de salvar Espanya per haver-los regalat als Bancs espanyols la multimilionària xifra d’euros que hauran de pagar els nostres fills i néts”.

També afirma que amb la seva finta tàctica de fa només uns dies, Mas ha retrocedit i ha fugit del xoc frontal amb el seu adversari (i el de Catalunya), i que això no és res tràgic per més que “al seu company de fatigues, senyor Oriol Junqueras, se li saltin les llàgrimes i plori prematurament la seva pèrdua d’una Catalunya sobirana”. Martinez Inglés diu que “és l’estratègia, senyor president de la Generalitat, és l’estratègia”, i recorda, com ja va explicar a un diari barceloní, que en una confrontació el contendent més feble s’ha de guardar, en principi, de buscar l’enfrontament directe amb seu rival més fort. Ha de saber esperar, estudiar i maniobrar convenientment … fins aconseguir ser superior al seu poderós enemic en un punt escollit del tauler estratègic, per donar-li llavors el cop definitiu.

El coronel li diu a Mas que han hagut de rectificar, però “més per la política, pels mitjans de comunicació, per les manifestacions i per “la infanteria que ocupava pobles i ciutats”. I  deixa clar que “Artur Mas i el poble català estan ficats en una guerra fins a les celles, i que les guerres les guanyen els estrategs”.

Per Martínez Inglés “el procés d’emancipació de Catalunya del règim corrupte i postfranquista de la mal anomenada Transició, és un fet que a dia d’avui es presenta com inqüestionable i irreversible”, i declara que per descomptat, està a favor del dret a parlar, a expressar-se, a decidir, del poble català, però també que aspira a que la nova Catalunya sobirana vulgui integrar-se a una nova Confederació de Repúbliques Ibèriques, un estat plurinacional de nou encuny.

4 comments

Anar al formulari de comentaris

  • Antonio on 25 octubre 2014 at 15:38

  Ya sabía yo que no iban a publicar el mensaje que fuese contrario a sus ideas independentistas. porque los campos necesarios marcados con * han sido cumplimentados.

  • Antonio on 25 octubre 2014 at 15:30

  De modo que según el sr. Inglés solo el Gobierno de Rajoy es un Gpbierno corrupto y oñvida por completo el Gobierno de la Generalidad dirigido por Pujols que él mismo ha confesado haber amasado una gran fortuna cuando era Presidente de la Generalidad, guardándolo en distintos paraísos fiscales- Ya sabemos porqué los nacionalistas quieren la independencia de Cataluña qie no es otra cosa que robar a los mismos catalanes sin control de ninguna clase- Se ha demostrado que no es España quien roba a Cataluña, sino todo lo contrario- Que a pesar de todo eso los catalanes quieren volver al feudalismo, donde unos cuantos señores eren los dueños de todo y el resto convertirse en pobres, pues adelante allá ellos es su derecho a decidir.

  • Joana roca ferrés on 23 octubre 2014 at 19:30

  Per fi una persona dialogan…asenyat i Intel.ligent, Espero que tingui raò sobre l’ estrategia del President Mas i segons ell ( el coronel ) els estrateg son els que guanyen la guerra. El poble de Catalunya és merèix l’ idependència per el menyspreu que ha rebut d’ Espanya possan-nos sempre pals a les rodes . El poble és el que empeny…hi ho fa amb fermesa i respecta envers els seus adversaris sempre demostran que hi haura un dialec constuctiu mai tencat a cap proposta obrin portes sempre que no vagui en contra de la nostre independència, procurant ser uns bons veíns. Espero que els partis politics facin pinya , perquè és la veu de tot un poble…. que s’ entenguin .

  • fany on 21 octubre 2014 at 19:18

  No se quina estrategia seguira el sr mas,un dia diu una cosa i un altra dia una altra,necessitem una catalunya forta i no sabem anar units,els partits son necessaris,pero no son valents,la historia els passara contes,ara es l’hora i no la sabran aprofitar,la visio de futur que te el poble sembla que el hi falli a tots plegats,hem de fer sentir la nostra veu,ens hi jugem molt aquest 9n

Els comentaris estan desactivats.