Com feliciten per les Festes de Nadal els diferents partits polítics i entitats. Ciudadanos només en espanyol

Hem fet un repàs a les pàgines web dels diferents partits polítics i algunes entitats per veure com feliciten les Festes, i aquest és el resultat.

ciu

A Convergència i Unió  trobem a dalt de tot de la pàgina una felicitació de Bon Nadal amb un paisatge nevat.

CDC

 

 

 

A Convergència, ara Convergents, podem veure a sota de la proposta del President Mas, una felicitació on llegim Bon Nadal i Bones Festes, i un text que diu: els somnis es fan realitat perquè hi ha homes i dones que treballen sense defallir per fer-los possible. Els i les convergents ho hem fet el 2014 i ho farem el 2015. Molt bon any per vosaltres i les vostres famílies.

 

 

unió 2

A Unió no trobem una felicitació fixa, només entre les imatges mòbils de la portada un pessebre i el missatge: Unió us desitgem un Bon Nadal i feliç Any Nou, i després una altra imatge que diu: “La Pastilla que no fa mal a ningú. Nadal 2014, amb un pessebre al Born del 2014, amb el logotip de Unió de la Gent Gran.

nadal-destacat

A Esquerra tampoc trobem cap imatge fixa de felicitació, però entre les 4 fotos mòbils de la portada hi trobem una barca a la platja plena de gel, amb un Bon Nadal i Feliç 2015, i un breu text de Montserrat Abelló: “Estimo tant la vida que la faig meva”.

A la pàgina web de la CUP no hem trobat cap referència al Nadal

ciudadanos

A Ciudadanos trobem a dalt de tot de la pàgina una felicitació on es llegeix: “Ciudadanos os desea una feliz Navidad y un prospero año nuevo”. La pàgina es pot traduir al catalpa, però quan ho fas la felicitació no canvia d’idioma segueix sortint en espanyol. Sembla que el partit de Rivera només vol felicitar el Nadal en aquesta llengua.

A la pàgina del PP de Catalunya tampoc hem pogut trobar-hi cap felicitació de Nadal.

ICV

A Iniciativa Catalunya-Els Verds (iCV) trobem una imatge on simulen 3 arbres de Nadal amb les paraules. Net. Just. Lliure 2015. Per un 2015 Just, net i lliure.

EUIA

 

A Esquerra Unida i Alternativa (EUiA)  es pot obrir a la dreta de la pàgina una felicitació on amb el dibuix d’un avet de Nadal hi diu: EUiA et desitja Bon Any 2015 #tempsdeconflueència . Per un país just net i lliure (com ICV).

Curiós a UPy D, a la web del partit de Rosa Diez, trobem a mà dreta un “Féliz 2015”, que és en realitat un vídeo que no diu res de Nadal, sinó que aprofita per fer propaganda del partit explicant que des del 2007 UPyD estan denunciant estafes polítiques..

Nova Esquerra Catalana, el partit d’Ernest Maragall no diu res sobre el Nadal a la seva web.

assemblea 4

A la web de l’Assemblea Nacional  Catalana no hi trobem felicitació, però si propaganda de “merchandising”..” Si t’has portat bé aquest 2014 regala independència”.. “Per Nadal fem una oferta amb un lot especial  -15 €”-, o “Fes que l’amic invisible, el tió o els reis d’Orient t’equipin per aquest2015, l’any de la independència.”

ómnium

 

A Òmnium Cultural, a la dreta de la pàgina hi trobem: Aquest nadal regala Òmniun, bones festes. Descarrega’t el Val de Regal. Es tracta de pagar per regalar una alta de soci a Òmnium Cultural (per el període d’un any) a la persona o persones que s’escollin.

A Sociedad Civil Catalana no hi ha cap referència al Nadal.

1 comment

    • Joan on 2 gener 2015 at 16:29

    En català no felicitem les festes sinó que felicitem per les festes.

Els comentaris estan desactivats.