Contundent rèplica de la tennista catalana Laura Pous als que l’acusen per anar a la Via Catalana i competir amb Espanya

lauraLa tennista catalana, Laura Pous Tió, fa una contundent rèplica a l’article d’Alvaro Roca Cabeza, a Marca, que amb el títol de “Independentistas a medias” l’acusava a ella (i també a Ona Carbonell) de mercenària per acudir a la ” Via Catalana, i al mateix temps jugar per Espanya en tornejos internacionals.

Roca li recrimina que vagi a actes independentistes, es posi el xandall de la selecció espanyola a la Copa Federació i escolti l’himne, perquè per ell això és riure’s de la gent, i l’acusa de ser poc conseqüent “por un puñado de euros”.

La Laura en un article publicat a Punto Break, li recorda que la seva presència a la ” Via Catalana ” va ser un acte totalment voluntari per reivindicar la voluntat sobre el dret a decidir, i sobre el que volem fer amb el nostre futur,  i que com ciutadana de Catalunya i d’Espanya, independentment de si  li agradaria veure a Catalunya independent o no, té el dret de jugar amb el país al que ara pertany.

I li deixa clar que la formació que he rebut com a tennista ha estat finançada per la seva família o per la Federació Catalana, un país en el qual paga religiosament impostos sobre tots els seus ingressos , que per cert el 99% d’ells provenen de tornejos de finançament privat, i demana que deixi d’utilitzar expressions com “posar el cassó ” i “cobrar l’ajuda econòmica de l’estat ” perquè li asseguro que els Catalans també paguen impostos que superen amb escreix al que hem rebut.

Finalment li diu que no sigui il·lús perquè tots tenim unes arrels a les quals no podem renunciar, una llengua, educació  i una manera de fer les coses ( ” tarannà ” en català ” ) i una cultura que ens fa diferents, encara que el senyor Wert , diria que és un producte defectuós . i acaba dient que li faria il·lusió jugar per Catalunya , i li recomana que dediqui menys temps a escriure i més a llegir premsa de qualitat.

2 comments

    • dewi lennard on 21 setembre 2013 at 14:44

    Ben dit, laura!!

    • Santi Gilavert on 21 setembre 2013 at 11:45

    Estic amb tu, Laura, ets lliure per fer i opinar el que tu vulguis…ànims

Els comentaris estan desactivats.