El Washington Post “deixa retratada” la concentració unionista de Barcelona

vellaEl Washington Post es fa un modest ressò de la concentració espanyolista d’ahir a Barcelona, i publica la crònica de l’Agència de notícies nord-americana “Associated Press“, que els deixa ben retratats, mai millor dit.

El diari nord-americà il·lustra el reportatge amb dues fotos, el d’una anciana asseguda en solitari a la vorera, amb una gran bandera franquista amb l’àliga, i el d’un home vestit  de legionari tatuat també amb una àliga, i amb cartes de pòquer al canell.legioa

L’article explica que la protesta volia demostrar que una proporció significativa de la població catalana està en contra de la separació d’Espanya, i diu que hi va haver un forta dosi amagada de ràbia per les polítiques independentistes d’Artur Mas, mentre es cridava: “No et deixis enganyar , som Espanya”. També comenta que alguns dels manifestants portaven la samarreta de l’equip de futbol de la selecció espanyola i van corejar, “Barcelona més Madrid és igual a la Roja “.

Els arguments dels dos entrevistats són deplorables. El primer, un home de 70 anys, que explica que la gran majoria de les persones que estan en contra de la independència és perquè si anem per aquest camí Espanya es reduirà (obvi).

Però el premi se l‘emporta Maite Avila, de 39 anys, que diu treballar a la Generalitat ( “works for Mas regional goverment”), i que segons el rotatiu nord-americà va afirmar estar furiosa pel moviment d’independència, i va dir: “Mas només és capaç de sortir-se amb la seva perquè vivim en una democràcia, en cas contrari algú ja li hauria tallat el coll” (“Mas is only able to get away with this because we live in a democracy, otherwise someone would have cut his throat”), mentre agitava una bandera espanyola.

2 comments

    • Mario Ponce on 14 octubre 2013 at 11:23

    Y desde aqui, perdon al mundo por la deplorable imagen de Españistan en la celebracion de un acto lleno de banderas fascistas y banderas con el Aguila franquista! Se entiende mejor el porque del,Yo me quiero ir,verdad?
    I des d’aquí, perdó al món per la deplorable imatge de Espanyistán en la celebració d’un acte ple de banderes feixistes i banderes amb l’àliga franquista! S’entén millor el perquè del, Jo em vull anar, oi?

    • ou on 13 octubre 2013 at 20:49

    Esas fotos son de Madrid, sólo hay que leer el pie de foto.

Els comentaris estan desactivats.