Es prepara un gran acte empresarial en suport al 9N

CreiemEl dimecres, dia 22 d’octubre, es celebrarà a l’Auditori de Barcelona un acte que reunirà empresaris catalans, i que vol posar de manifest la confiança d’aquest sector en el potencial del país, així com el suport a les institucions catalanes per a la consulta del 9N.

L’acte que preveu aplegar centenars d’empresaris, així com també emprenedors i professionals, vol reivindicar el paper rellevant que ha tingut l’empresa catalana al llarg de la història, així com reafirmar el compromís del món empresarial amb el país i amb les seves institucions, per a la consulta del 9N i per decidir el nostre futur com a poble.

La trobada, que tindrà com a lema “L’empresa catalana compromesa amb el futur del País”, s’estructurarà en tres parts. Una primera, més acadèmica, una segona part en la que sis empresaris explicaran la seva trajectòria per exemplificar el dinamisme empresarial català,i una darrera part que refermarà el missatge de que milers d’empresaris i professionals faran costat al que decideixi el poble de Catalunya.

L’acte està organitzat pel Fòrum Empresarial “Creiem en Catalunya”, que va fer la seva presentació el passat dia 2 d’octubre a la sala d’actes de la Borsa de Barcelona.

Els empresaris, i també els emprenedores i professionals que vulguin assistir a l’acte, s’han d’ inscriure a la pàgina web de l’entitat, abans del dia 20 a les 14:00h.