Finalment, aquest 11 de setembre les entitats seran presents al Passeig Lluís Companys

Mostra 2Demà, les entitats independentistes seguiran tenint la oportunitat de mostrar-se al públic mitjançant les parades posades al Passeig Lluís Companys, com els darrers 15 anys. En un primer moment el fet que l’Assemblea hagués triat aquesta ubicació per la manifestació de la Diada, havia d’impedir realitzar la tradicional Fira d’Entitats que s’organitza cada any. Però després que Ara o Mai va manifestar el seu descontent en una nota de premsa, a la qual si van sumar diverses entitats, i una posterior reunió de l’Assemblea amb les entitats han reconduït la situació. L’Assemblea i Òmnium es van disculpar per les molèsties ocasionades, i es va oferir a les entitats de seguir presents a Lluís Companys tot i això La gent de la terra, que son l’entitat que havia organitzat de forma anual aquesta fira, aquest any no l’organitzen ni hi seran presents. L’organització de la mateixa s’integra dins dels actes de celebració de la Diada per part de l’ANC i Òmnium.

Encara que la concentració d’entitats no tindrà el mateix format que la tradicional Mostra, les parades de més de 150 d’entitats seran presents al lateral del Passeig Lluis Companys, perquè la part central del Passeig queda reservada per a la manifestació.

És per això que demà us esperem com cada any al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

Des d’Ara o Mai us informem que estarem ubicats a les parades 6 i 7 a l’alçada del carrer Comerç, aquest any a banda de la informació sobre la nostra feina i els tradicionals objectes de marxandatge, preveient que hi haurà menys serveis, la calor i la concentració de gent a la tarda, oferirem servei de bar, així que podreu trobar aigües, coca coles i cerveses tant artesanes com Moritz.

Us desitgem a  tots/es una bona diada!!!

Ens trobem a la fira!!