Greus insults del president del Màlaga titllant el Barça d’escòria de Catalunya

MalagaL’actual propietari i president del Màlaga, el multimilionari d’origen qatarià, Abdullah al-Thani, ha insultat greument al Barça, a milions de catalans i aficonats culers, al qualificar d’escòria de Catalunya el club català a Twitter, en resposta a un aficionat blaugrana que demanava a al-Thani que l’equip andalús guanyi el partit de l’ultima jornada contra el Real Madrid, que pot decidir la lliga de futbol

ALPerò el president del club malagueny ha respost amb un missatge que diu: “Amb l’ajuda de Déu guanyarem. L’escòria de Catalunya no olorarà el campionat després de dir mentides de l’entrenador Míchel”.

L’actual entrenador del Màlaga, Michel, que va ser jugador del Reial Madrid, va fer unes declaracions a Onda Cero on afirmava que “preferia fer el passadís al Madrid que no pas fer-li la punyeta a l’última jornada”. Aquestes paraules van generar molta polèmica, especialment entre l’afició barcelonista, que va posar en entredit la professionalitat de Míchel.

Després de les declaracions d’Abdullah al-Thani, el Barça ja ha anunciat que denunciarà el cas davant el Comitè Antiviolència del Consell Superior de l’Esport, i que informaria de l’assumpte al Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol, i al Departament d’Integritat de la lliga.