«

»

maig 26

La CUP adeverteix Colau i Podemos: “Qualsevol pacte passa per acceptar el procés independentista”

ArrufatLa CUP “no es veu” entrant al futur govern de Barcelona liderat per Ada Colau, segons ha apuntat des del Parlament el diputat Quim Arrufat. “No rebaixarem el nostre programa electoral ni farem de crossa de cap partit”, han indicat fonts del grup municipal a l’ACN. Han reconegut, però, que serà “més fàcil” arribar a acords amb Barcelona en Comú que no pas amb altres formacions. A més, Arrufat no ha tancat la porta a sumar-se a una possible coalició política àmplia per al 27-S, tal com ha suggerit Podemos aquest dimarts, sempre i quan la formació lila aposti decididament per la independència i rebutgi un nou pacte amb l’Estat. “Que no ens facin entrar en una segona transició democràtica espanyola”, ha reclamat.

Ahir Arrufat, en declaracions a la SER, ja va advertir que tindran en compte el posicionament de Barcelona en Comú sobre la independència, per arribar a qualsevol pacte amb Colau, i que ells entenien aquestes eleccions municipals no com unes eleccions normals on s’elegien regidors i per escollir equips de govern, sinó per estar al mig d’un procés d’autodeterminació, en unes eleccions prèvies a les del 27-S.

El diputat de la CUP va valorar els resultats com a molt bons per al sobiranisme, perquè el procés s’ha pluralitzat, i al ser preguntats sobre el fet que les forces sobiranistes (CiU- ERC-CUP) sumen només un 45%, Arrufat va respondre que cal tenir present que no en aquestes eleccions no es pot fer una lectura extrapolable al 100 % en clau sobiranista, i va posar com exemple que ells no es presentaven a tots els municipis, sinó com una projecció de resultats.

1 comment

  1. Pere Horno Lleonart

    Salutacions companys, ja només ens falta sentir que Barcelona es Espanya…..em sap greu, però, darrera la Colau hi ha el immigrant que no vol Catalunya i la prova que tinc, son les felicitacions de Entitats de Espanya manipuladors del Govern Espanyol, per tan, les coses aniran a pixo. Jo dic, un be negre i ni un pas enredera.

Comments have been disabled.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: