«

»

set. 11

La Fiscalia cita al Major Trapero

Major Trapero Mossos

Després de l’èxit de la Diada d’avui, s’ha conegut que la Fiscalia de Catalunya ha convocat el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, per a demà dimarts.

Trapero ja figurava en la llista d’un miler d’alts càrrecs que va publicar el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) els quals s’adverteix de les conseqüències penals que podrien rebre si el referèndum es realitzés.

A ningú se li escapa que l’actuació dels Mossos el dia 1 d’octubre és un dels aspectes que més preocupen el Govern espanyol, sobretot després de l’èxit de la policia catalana en la resolució de les investigacions dels atemptats de Barcelona i Cambrils, en que va sobresortir la figura del Major Trapero, per les seves rodes de premsa realitzades amb serenor, transparència i  diligència, que van impressionar a tot el món, i que l’han convertit en una figura popular i respectada pels ciutadans de Catalunya.

Encara que demà també han estat citats el cap del Cos Nacional de Policia i el comandant de la Guàrdia Civil a Catalunya, sembla evident que és als Mossos i concretament al seu cap a qui es vol pressionar.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: