«

»

juny 27

La Junta Directiva del Barca dóna el primer avís que vol convertir el club en una societat

camp nouLa Junta directiva del Barça proposarà convertir l’abonat del Camp Nou en accionista de l’estadi, comprant el seu seient. Així ho ha explicat el programa “Què t’hi jugues” de la Cadena SER, el president de la Comissió Econòmica blaugrana, Carles Tusquets, amb l’argument de fer més professional el club i mantenir-lo a l’elit.

Ara l’abonat paga la cadira cada temporada a un preu d’entre 300 i els 2.000 euros en funció de la zona de l’estadi. La proposta seria que el soci fos titular del seient durant un període d’entre 15 o 20 anys, pagant deu vegades el valor actual.

De moment és només una proposta que s’haurà de consultar a tots els socis i que no ha estat debatuda encara per la junta directiva.

El Barça és un dels únics equips a Europa que encara no s’ha convertit en societat anònima esportiva, i es des de la seva fundació propietat dels seus 150.000 socis. Si la proposta tira endavant seria el primer pas per convertir el club en societat i acabar amb la seva centenària filosofia i amb l’essència mateixa del club.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: