La suposada presidenta del Tribunal de Cifuentes denuncia que mai la va avaluar

Cifuentes master

La professora Alícia López de los Mozos, que hauria suposadament actuat com a presidenta del tribunal que va qualificar el Treball de Final de Màster de la presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha reconegut avui que mai va formar part del tribunal que va atorgar un 7,5 al treball de Cifuentes, segons informen mitjans con diario.es o el Confidencial

La docent ha dit que no va avaluar cap treball de final de Màster de Cifuentes i que la seva firma va ser falsificada per donar aparença de legalitat al document. Les altres dues professores que figuren en l’acta falsificada no han acudit a la feina per una baixa mèdica per depressió per l’enorme pressió que estan patint.

López de los Mozos és una de les tres docents, al costat de Clara Souto i Cecilia Rosado, que van signar suposadament aquest document que atorgava el títol de postgrau a Cifuentes amb un treball de fi de màster, el 2 de juliol de 2012, quan era delegada del Govern a Madrid.

L’any 2014, la funcionària Amelia Calonge, coneguda de Cifuentes hauria canviat la qualificació d’una assignatura de Cifuentes i del seu TFM perquè ella pogués demanar el seu títol. En tots dos casos, les qualificacions van passar de “no presentada” a “notable”, com va destapar eldiario.es.