«

»

jul 23

La UEFA multa al Barça amb 30.000 € per les estelades de Berlín

Barça esteladesLa Comissió de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha acordat aquest dijous imposar una multa de 30.000 euros al Barcelona per la massiva presència de banderes independentistes, i de càntics d’aquest signe, durant la final de la Champions League, que es va disputar el passat 6 de juny a Berlín.

A finals de juny la UEFA va obrir un expedient al Barcelona, ​​que aquest dijous s’ha resolt amb la imposició d’una multa de 30.000 euros. El club s’enfrontava a una multa econòmica que podria arribar als 60.000 euros o, fins i tot, el tancament d’alguna zona del Camp Nou en un proper partit de la màxima competició continental. El Barcelona va presentar al·legacions i va mostrar la seva sorpresa perquè l’informe presentat davant la UEFA va ser elaborat amb les informacions recollides per la transmissió seguida per televisió i no presencialment.

L’informe estava signat per l’advocada ucraïnesa Anna Bordiugova, membre de l’equip d’inspectors de la comissió disciplinària de la UEFA que presideix el xipriota Chris Georghiades. En l’informe del delegat de la UEFA en aquell partit, l’holandès Harry M. Been, es destacava ” l’excel·lent comportament” dels aficionats del Barcelona, així com que a la grada blaugrana no es van utilitzar artefactes de pirotècnia i els càntics de la seva afició “no van ser discriminatoris”.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: