«

»

set. 15

L’Audiència Nacional rebutja jutjar la cúpula del Banc d’Espanya i la CNMV. Segueixen perseguint els que volen votar l’1-0

Rato 2

L’Audiència Nacional ha decidit que Miguel Ángel Fernández Ordoñez i la resta de la cúpula del Banc d’Espanya que van arribar a estar imputats en el cas Bankia no hagin de respondre en el banc dels acusats. La Sala Penal ha ratificat aquest divendres la decisió del jutge instructor, Fernando Andreu, i ha rebutjat el recurs de les acusacions perquè siguin jutjats Fernández Ordoñez, Fernando Restoy, així com altres antics responsables del Banc d’Espanya i la Comissió Nacional del mercat de Valors (CNMV).

D’aquesta manera, els responsables de la supervisió de la sortida a borsa de Bankia escapen de la banqueta. Andreu va dictar al maig acte de passi a processament contra 34 persones el maig passat i va deixar a les citades fora. L’acusació popular, exercida per la Confederació Intersindical de Crèdit (CIC), i el 15M aRato van recórrer la decisió, en contra del criteri del fiscal Anticorrupció, l’avui cap d’aquesta Fiscalia especial, Alejandro Luzón.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: