L’ex-àrbitre internacional italià, Cesari, posa en evidència “la caverna”

Moviola 2A vegades el bombardeig informatiu de determinats mitjans espanyols de l’anomenada caverna poden crear confusió a dins l’estat, però a Europa les coses es veuen molt diferents.

L’ex àrbitre internacional italià, Graziano Cesari, ha ridiculitzat a tots aquests mitjans que intenten menystenir la històrica victòria del FC Barcelona davant el PSG, al·legant favors arbitrals. Cesari ha analitzat a la televisió italiana les jugades dels dos penals i ha estat contundent: “el primer penal xiulat a favor del Barça és clar, i el segon sobre Suárez encara ho és més. No hi ha cap dubte, assegura Cesari.

Cesari explica com en el primer penal  el jugador que cau a terra evita la progressió de Neymar cap a porteria quan el fa caure amb el cos, un penal claríssim, i encara més en el segon. No ens hem de fixar en Suárez que va a controlar la pilota diu, sinó en com el jugador del PSG colpeja amb el genoll el jugador del Barça i el fa caure.

De fet ’estat espanyol és l’únic lloc del món on es vol fer creure que el col·legiat, Deniz Aytekin, va ajudar als blaugranes a remuntar a l’eliminatòria, mentre que la resta del mon lloa la victòria barcelonista.