L’exèrcit acampa al Pedrafroca i penja la bandera espanyola en una zona prohibida del Parc Natural

saldesUn grup de militars espanyols han acampat avui al peu del Pedraforca, a prop del refugi de Lluís Estasen. Després de deixar els camions de aparcats a Saldes, han arribat caminant fins a la zona on han instal·lat tendes de campanya i han penjat una bandera espanyola, segons diferents testimonis.

Es dóna la circumstància que  en aquesta zona hi està prohibit acampar a l’estar situada a dins del Parc Natural. Els soldats s’ han instal·lat en una esplanada que hi ha a la part baixa del poble de Saldes, destinada per aparcament. Les senyals  que hi ha en el lloc avisen clarament que hi està prohibit d’acampar  i passar-hi la nit. Habitualment els boletaires aparquen a l’esplanada que ara està ocupada per l’exèrcit.

exercit pintadesL’ANC de Saldes ha denunciat per twitter que se’ls proporciona gratuïtament subministrament elèctric municipal. També sembla que han bloquejat l’accés als contenidors de la deixalleria del poble.

Després del rebuig de les xarxes socials, han aparegut també pintades  demanant que marxin de la població.

2 comments

    • Sussana MARASELVA on 31 gener 2014 at 16:11

    Tota moguda de tropes per molt que estigui investida d’ exercicis d’ entrenament té mala pinta. Els missatges a la soldadesca han de ser clars: que no s’ aixequi cap arma contra la voluntat del poble! Pel que fa al poble li sortirà a compte que vagi fent preparatius per si venen maldades. A ningú li hauria de faltar un espry al rebost o taller de casa seva per pintar l’ eslògan de rebel•lió que se li acudi en el moment precís a part d’ altres estris per l’ autodefensa.

    • julian on 26 setembre 2013 at 10:44

    Normal fan lo que volen com los polictits que se salten les lleis. Les lleis no mes les cumplijen el poble

Els comentaris estan desactivats.