Madrid pretén controlar Catalunya el 27-S amb policia espanyola i vehicles camuflats

Policia espanyola

Perduda la batalla política a Espanya només li queda la coerció.

El Ministeri de l’Interior ocuparà literalment els carrers de Catalunya el proper 27-S amb agents espanyols, d’acord amb nova Llei de Seguretat, que per met fer-ho directament sense haver de retirar prèviament  el comandament dels Mossos, segons informa el digital El Confidencial, que cita fonts del Govern espanyol .

D’acord amb aquestes informacions, s’ha posat de nou en funcionament la sala del 091 a Barcelona, i s’han rehabilitat dependències que havien caigut en desús després del traspàs de competències als Mossos. Així mateix també des de fa setmanes es realitza una tasca de “captació de informació “ al carrer per preparar qualsevol dispositiu.

Les forces policials espanyoles patrullaran les principals ciutats catalanes amb vehicles camuflats el cap de setmana del 27-S.

Com ja vam informar prèviament això suposarà el trasllat d’efectius policials des de Castelló i Saragossa, “que en cas de necessitat” puguin  reforçar les unitats que ja hi ha a Catalunya, concretament els 500 agents que estan establerts des de fa temps a Calella. Amb aquestes unitats s’arribarien als 1.200 agents policials espanyols, en una operació que menysté als Mossos.

Aquestes mesures ja s’haurien utilitzat durant la cimera del Banc Mundial l’any  2012, i també durant la consulta del 9-N, quan una quarantena de vehicles, entre cotxes i motos, van estar circulant sense cap distintiu oficial per informar de tot el que anava passant.