Marta Rovira anuncia que tots els ajuntaments d’ERC pagaran els seus impostos a l’Agencia Tributària Catalana

VicLa secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha anunciat aquest vespre en un acte de campanya que ha tingut lloc a l’Edifici el Sucre de Vic que “tots els ajuntaments d’ERC pagarem els impostos a la Generalitat a partir del 24M”. ‘Farem efectiu el pagament de l’IVA i l’IRPF a l’Agència Tributària de Catalunya a partir de la setmana vinent. Volem estendre la sobirania fiscal al conjunt del territori i preparar el país pel 27S’, ha afegit.

Teixidó, Rovira, Ballana a Vic. jpg

Carme Teixidó, Marta Rovira i Joan Ballana a Vic

Rovira ha reivindicat la necessitat de fer realitat la Hisenda Catalana el més aviat possible, ja que el full de ruta i el procés la requereixen. En aquest sentit, ha assegurat que “posarem els Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions a treballar incansablement per posar en marxa la Hisenda Catalana, la principal estructura d’Estat”. La secretària general d’Esquerra Republicana ha manifestat que “iniciem el camí de l’exercici de la sobirania fiscal que ens portarà a un nou país, amb els recursos i les eines necessàries per acabar amb el deute, les retallades i la insuficiència d’inversió social i d’infraestructures”.

Marta Rovira ha volgut “agrair la perseverança i la feina de Carme Teixidó” presidenta de la plataforma Catalunya Diu Prou, per empènyer ciutadans, empreses i institucions a pagar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya”. “Un cop més, agraïm la feina de tots els moviments socials que condueixen el procés d’independència’, ha conclòs.

D’aquesta forma ERC respón a la proposta de Catalunya Diu Prou, d’ara fa 4 dies, quan va presentar la nova eina telemètica de e-tributs i va emplaçar partits i entitats a treballar per la sobirania fiscal.