Mas aplica a Camacho la seva pròpia medicina. Si els ajuntaments del PP no faciliten les dades per la consulta cauran en la il·legalitat

votEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha replicat a la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que si demana als seus ajuntaments que no facilitin les dades per al cens de la consulta, com va anunciar cometrà una il·legalitat com una casa de pagès o com una catedral. Mas ha advertit a Camacho que és obligatori de subministrar les dades.

I encara ha sigut més taxatiu al dir que “no deixa de fer gràcia que el PP digui ara que vol proporcionar dades del padró o del cens, perquè això no es pot triar, a veure si aquells que contínuament diuen que s’ha de complir la llei, seran els que se la carregaran ” ha afegit

Mas ha especificat  que la intenció del govern català es fer un “cens específic” per a la llei de consultes , i no fer un cens electoral, i que segons el projecte de llei que tramita el Parlament, per a cada consulta es pot elaborar un “cens ” per donar compliment a cada convocatòria.

1 comment

1 ping

    • Ramon on 8 gener 2014 at 11:58

    Crec que s’en adona tot-hom que la consulta es farà sí o sí. PP, PSOE/PSC, “CIUTADANS” veuràn clarament que sense aquells ajuntaments que no facilitin les dades per a la consulta serían uns resultats fantàstics els que trauríem els independentistes en el conjunt de Catalunya.

  1. […] Mas aplica a Camacho la seva pròpia medicina. Si els ajuntaments del PP no faciliten les dades per …. […]

Els comentaris estan desactivats.