Tertúlia Antena 3: Proposen multar tothom que vagi a la manifestació de la Diada

A3 sancionar manifestants

El nivell i el to de les amenaces i de les actuacions de l’estat espanyol i els seus mitjans afins contra Catalunya ja fa dies que ha arribat el ridícul, però malgrat tot se segueixen superant.

Ahir en el programa Espejo Público d’Antena 3 que presenta Susanna Griso, Juan Manuel de Prada Blanco, un escriptor i articulista espanyol conegut pel seu extrem conservadorisme, va afirmar que s’ha de començar a considerar que la convocatòria de la manifestació de la Diada s’ha de considerar que forma part d’un un delicte de sedició, i quan se li va demanar si s’havia de prohibir i que s’havia de limitar a una festa regional i punt, i a partir d’aquí cal fer arribar a tots els participants que se’ls hi pot aplicar el codi penal.

Davant l’estupefacció de la presentadora que li pregunta: “Comences a multar manifestants? li respon, “sí s’hauria de multar a tots els assistents, perquè el principi de legalitat no l’aplicaràs a 11 “tios” que dirigeixen, sinó a tots perquè hi ha una participació en un delicte , això es condemnarà igual els organitzadors que els participants, però se’ls ha de fer saber que poden ser als ciutadans que poden rebre multes .

Podeu veure el vídeo en el compte de @gerardsese