Noves revelacions de Martínez Inglés amb dades i dates concretes de com s’ocuparà militarment Catalunya amb el vist-i plau de Rajoy

martEl coronel Martínez Inglés conegut pels seus atacs a la monarquia, en que ha implicat al rei amb el complot del 23-F,i amb enriquiment fraudulent, i que ha alertat reiteradament sobre el franquisme existent a les Forces Armades espanyoles, i del risc colpista, va publicar ahir un nou article, en el que explica amb detall els plans, aquesta vegada provinents del mateix govern i no de cap estament militar colpista, per ocupar militarment Catalunya.

Els plans, que segons explica el coronel provenen de fonts castrenses d’absoluta solvència, compten amb el vist i plau de Rajoy, que empès pels poders fàctics, ha decidit finalment d’iniciar una operació ofensiva de gran calat per desmuntar, el que en mitjans castrenses ultres de les Forces Armades espanyoles, han qualificat com “rebel·lió catalana”.

Seguint aquesta dinàmica les altes esferes de les Forces Armades espanyoles ( JEMAD , Cap de l’Estat Major de la Defensa; JEME , Cap de l’Estat Major de l’ Exèrcit; JEMA , cap de l’Estat Major de l’Aire i AJEMA , Almirall cap de l’Estat Major de l’Armada ) ja tenen tots els plans elaborats, amb la total complaença de l’Executiu del senyor Rajoy, per intervenir amb rapidesa  (contundència , nocturnitat i menyspreu absolut per les formes democràtiques afegeix Martínez Inglés) , a Catalunya, si el proper octubre l’independentisme català no ha fet marxa enrere i segueix amb la idea de celebrar el referèndum a primers de novembre.

Els plans preveuen ocupar, no més tard del 20 d’octubre de 2014, per sorpresa, de nit, i a càrrec d’unitats d’elit de l’ Exèrcit espanyol ( Paracaigudistes i Legió ), tots els centres del poder polític, tant a Barcelona com a la resta de capitals de província de Catalunya, alhora que es decretaria l’estat d’excepció a tot Catalunya i es deixaria fora de la llei a l’actual Govern de la Generalitat. El Govern del senyor Rajoy , un cop acabada l’operació nocturna ( cap a les vuit del matí del dia “D +1” ) s’adreçaria de forma urgent al Congrés, en una sessió plenària de les Corts espanyoles , facilitant tota mena d’explicacions al poble espanyol i prometent una ràpida i “democràtica” sortida al conflicte .

Però Martínez Inglés adverteix en el seu article que “aquesta gent” (referint-se a Rajoy i als militars), evidentment, no saben el que fan ni amb qui es juguen els “cuartos”. I pregunta: “Saben vostès, conciutadans i sofrents espanyol, com acabaria, si comencés, aquesta descerebrada aposta nacionalista espanyola per guanyar la guerra a la seva “estimada ” Catalunya? Doncs malament, molt malament, fatal . Això del “rosari de l’aurora” es quedaria en un afectuós joc de nens, sentencia Martínez Inglés. Acabaria, ras i curt, en una cruel i despietada ( com totes ) guerra civil. Ni l’Exèrcit espanyol està capacitat per controlar Catalunya a llarg termini, ni els centenars de milers de patriotes catalans llançarien al mar la seva estelada a les primeres de canvi. I acaba dient: Si us plau, que algú pari, abans que sigui massa tard a aquest nou i bel·licós Rajoy ja, i als seus ” valents ” però nefastos mariachis, demana el militar espanyol.

En el seu extens article també afirma que aquesta nova ofensiva, que diu que es va materialitzar mediàticament el passat 25 de gener a la convenció del PP a Barcelona, ja porta en realitat algunes setmanes d’operativitat encoberta amb objectius a batre molt concrets del front independentista català, i cita com exemple l’anomenada ” Operació Neymar “per intentar destrossar , aniquilar , destruir , enfonsar , “neutralitzar ” segons l’argot castrense, el bastió esportiu , i una mica més, del Barça, obra segons ell del CNI, que ha executat en silenci , amb premeditació i traïdoria , els plans de claveguera estatal redactats pels seus alts caps .