Puigdemont arrasa a Ginebra. El govern espanyol de nou en evidència

Puigdemont camí de Ginebra

L’acte previst per demà a Ginebra amb el president Carles Puigdemont ha penjat el cartell de “no hi ha entrades”. Puigdemont farà un acte al Festival del Cinema i Fòrum Internacional dels Drets Humans de Ginebra.

Així ho ha fet saber el Comité Katalonien que fa difusió de les activitats catalanes als països de parla germànica que ha publicat aquest missatge a Twitter: “Les entrades pel col·loqui d’aquest diumenge a Ginebra amb #Puigdemont i l’ex-regidora federal Micheline Calmy-Rey s’han exhaurit. Mentrestant, els professionals de mitjans d’informació  de tot Europa demanen assistència a l’acte de Puigdemont. #Katalonien.

El viatge de Puigdemont a Ginebra mostra de nou que pot viatjar lliurement on vol perquè els delictes que l’estat espanyol li imputa no tenen cap credibilitat enlloc. Ara la fiscalia de l’estat es planteja demanar de retirar-li el passaport intentant evitar més ridículs internacionals.

Durant el festival es projectarà un documental francès sobre el referèndum d’autodeterminació de l’1-O titulat “Catalunya: Espanya, a un pas de la crisi nerviosa”.