Ramon Cotarelo defineix Podemos: Es volen assemblar a la CUP però no poden

Àudio de l’entrevista a Ramon Cotarelo

Ramon CotareloEl politòleg i catedràtic de Ciències Polítiques i de la Administració de la Universitad Nacional de Educación a Distància, Ramón Cotarelo, ha fet unes interessants declaracions a ràdio Argentona on posa al descobert l’engany de Podemos.

Cotarelo que intervindrà avui a Argentona en un acte de la CUP i posteriorment en l’acte de final de campanya a Badalona, ha expressat de nou el seu suport a la formació independentista catalana en una entrevista concedida a Ràdio Argentona.

Cotarelo no s’ha mossegat la llengua i ha manifestat la seva tristesa pel silenci dels intel·lectuals espanyols que han signat tort tipus de manifestos, però ara callen davant del tema més important que ha tingut la política espanyola els darrers 100 anys, que és Catalunya.

En relació a Podemos ha manifestat que es volen assemblar a la CUP però no poden, la CUP es republicana, laica, ecologista, a favor del dret d’autodeterminació, peó en canvi per Podemos ara no toca parlar del debat república-monarquia, ara no toca debat sobre laïcisme no toca, debat sobre els drets dels pobles, cal esperar un procés constituent que no sabrem quan serà.

Cotarelo espera que una eventual independència de Catalunya suposi alhora el revulsiu que necessita Espanya.