The Times: La corrupció del PP, la més gran des de l’època de Franco, i un advocat despullat que li pren vots

The TimesLa imatge de l’estat espanyol a The Times potser no és la millor, Caldrà que Marca España es replantegi les seves cares campnayes.

El famós diari angles The Times, recull avui a la seva portada que quaranta membres del partit que governa l’estat espanyol, així com un nombre important  de prominents empresaris, seran jutjats, pel que qualifica com l’escàndol de corrupció política més gran del país, des de la fi del règim feixista de Franco.

The Times 2El rotatiu britànic explica que el jutge Pablo Ruz, de l’Audiència Nacional a Madrid, va ordenar ahir que un ex-ministra de Salut i tres ex tresorers del Partit Popular siguin jutjats, juntament amb altres 36 persones, per 12 càrrecs, incloent el suborn, cobraments de diners a canvi d’avantatges administratius, i malversació, per un valor de 449 milions d’€, dels  diners dels contribuents.

En un altre article publicat fa 4 dies, The Times també explica com Ciudadanos pren vots al paper amb un títol molt significatiu “Catalonia’s nude lawyer steals voters from PM“. L’article explica que el partit de Rivera ha dividit el vot de dretes a Espanya, robant el suport al Partit Popular, j