Un sindicat falangista al Congrés Espanyol. Paguem tots

congrés dels diputatsUn sindicat falangista podrà treballar a partir d’ara al Congrés i utilitzar els recursos de la cambra. El sindicat de Trabajadores Nacional-Sindicalistas serà a partir d’ara present a la cambra espanyola segons una resolució que ha publicat el butlletí del Congrés.

A la pàgina del sindicat es poden trobar múltiples referències a grups feixistes, adhesions a actes de la ultradreta com Espanya en marxa, la defensa dels que van atacar Blanquerna, o convocatòries pel 12 d’Octubre amb els grups feixistes a Montjuïc, entre d’altres.

L’entrada d’aquest sindicat f al congrés sembla que es deu a una iniciativa d’un treballador de la cambra que va formar part de les llistes de Falange el 2011 a les eleccions autonòmiques de Madrid, que havia demanat de poder ser el delegat sindicat de TNS al congrés, i la secretaria general de la cambra ho ha autoritzat, segons informa el diario.es Aquesta decisió de la secretaria general només la podria revocar la mesa del congrés presidida pel socialista Patxi López.