Un vídeo que cal veure. La Colla Vella dels Xiquets de Valls triomfa a la TV xinesa

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va triomfar al programa més vist de la TV xinesa , “Challenge the impossible” (Desafiant l’impossible) i “Guiness World Records “de la cadena CCTV.

La colla va carregar i descarregar un tres de nou, en una actuació on van col·laborar els Xiquets de Hangzhou, en el programa el més vist de la Xina, i en un horari de màxima audiència del primer canal de televisió de la Xina. El moment en que l’enxaneta va coronar el castell va ser un dels moments més vistos a la televisió xinesa d’aquell dia, Tot un èxit amb 200 milions d’espectadors pendents del castell i davant d’un jurat emocionat i patint, i sorprès pel que veia.

Els Xiquets han explicat que es va fer un primer intent en què una nena xinesa havia de fer d’aixecador, però no es va aconseguir, però el segon intent amb una noia de la colla sí que va reeixir.

“Heu vist mai una cosa així?” preguntava la “presentadora del programa al públic i al jurat del concurs. “És molt perillós, s’hi estan jugant la vida”. “Ja no m’atreveixo a mirar”, diu el presentador quan arribem al sisè pis, quan s’acabi aviseu-me”, diu el presentador

Es va explicant com es munta l’estratègia prèvia al castell i com s’entrellacen els braços o com es mossega el coll de la perquè els dels pisos superiors no rellisquin.

Una vegada aconseguit el castell es canta cançó del programa que significa que el repte ha estat superat.